
Super User
Dernek Başkanı Mevlüt ALTUNTAŞ: “BİN AYDAN HAYIRLI OLAN KADİR GECESİ AF VE MAĞFİRETE VESİLEDİR”
Dernek Başkanı Mevlüt Altuntaş Kadir Gecesi dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.
Dernek Başkanı Mevlüt Altuntaş yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı Ramazan ayının en değerli gecesi olan Kadir Gecesi’ni yayımladığı mesajla tebrik etti.
Kadir Gecesi’nin Ramazan ayı boyunca yapılan ibadetlerin taçlandığı gece olduğunu vurgulayan Dernek Başkanı Mevlüt Altuntaş mesajının devamında şu cümlelere yer verdi: “
Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan; gönüllerimizi inşa ve ihya eden mübarek Ramazan ayını uğurlamaya hazırlandığımız günlerde Yüce Rabb’imizin müjdesi Kadir Gecesi’ne bir kez daha erişmenin şükrü ve mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamberimiz, faziletine inanarak ve sevabını da yalnız Allah’tan umarak bu geceyi güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı müjdesini vermiştir.
Bir ay boyunca oruçlarımızı tutarak, iftar sevinçlerini yaşayarak, teravih namazlarını kılarak Ramazan’ın manevi iklimini teneffüs etmeye gayret ettik ve Çarşamba gecesi idrak edeceğimiz Kadir Gecesi ile bu ibadetlerimizi taçlandıracağız.
Hem İslam alemi olarak hem dünya olarak ciddi imtihanlardan geçiyoruz. Bu sebeple Kadir Gecemizin milletimiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.”
3. İftarımız Konya Basınında yeraldı.
İftarımız hem basılı medyada hemde sanal basında geniş yer buldu.
Merhaba Gazetesi - Haber
https://www.merhabahaber.com/kucukmuhsineliler-iftar-yemeginde-hasret-giderdi-1852319h.htm
Haber Dairesi
https://haberdairesi.com/konya/kucukmuhsineliler-iftarda-bir-araya-geldi-71103h
Pusula Haber
https://www.pusulahaber.com.tr/kucukmuhsineliler-iftarda-bulustu-1627473h.htm
Konya Bakış
2022 İftar Programımız
Pandemi sebebiyle iki senedir yapamadığımız iftarımızın üçüncüsü 24 Nisan Pazar Günü Küçükmuhsine köy meydanında hemşerilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşti.
Küçükmuhsine Köyü kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği iftar programı dualarla başladı. Yaklaşık 2000 kişinin katıldığı iftar programı konya pilavı ikramı ile devam etti.
Dernek Başkanı Mevlüt ALTUNTAŞ artık geleneksel hale gelen iftar programımıza icabet eden, Ak Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin DİNLER, DEVA Partisi İl Başkanı Dr. Seyit KARACA, Selçuklu İlçe Başkanı Selman UÇAR, Gelecek Partisi Kurucu üyesi hemşerimiz Ömer ÜNAL ve katılan tüm hemşerilerimize, destek veren, gönlü bizimle olup iftarımıza gelemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz.
Köylümüz çıktığımız her yolda bize desteğini esirgemedi bizde onların bu güvenini hiç bir zaman boşa çıkarmadık gönül birliğimiz devam ettikçe programlarımız devam edecektir dedi. Yaklaşık iki aydır bu program için koşturan tüm dernek yönetimine ve muhtarımız Ali Eroğlu'na teşekkür ederiz.
Ali Uğurlu Gayrimenkul
Yeni Kıvrak Elektrik
3. Geleneksel İftar Buluşması
Sevgili hemşehrilerimiz ülkemizde ve dünyada oluşan salgın sebebiyle ara vermiş olduğumuz İftar Programımız nasipse bu sene yapacağız. 24 Nisan 2022 tarihinde köy meydanında iftarımızı yapma kararı aldık. Şİmdiden tüm hemşehrilerimize Hayırlı Ramazanlar dileriz. İftar programımıza katılımınızı ve katkılarınız bekleriz.