Pazartesi, 19 Kasım 2018 07:24

Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun

Yazan
Öğeyi Oyla
(0 oy)

Dernek Başkanı Mevlüt ALTUNTAŞ, tüm İslam âleminin kandilini tebrik etti.
Başkan Mevlüt ALTUNTAŞ'ın mesajı şöyle:

“Bütün İslam âleminin ve Küçükmuhsineli hemşehrilerimizin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyayı teşrifleri nedeniyle idrak edeceğimiz mübarek gecenin hayırlar getirmesini ve geleceğimizi aydınlatmasını diliyorum.

Peygamber Efendimiz, insanların en hayırlısıydı. Güzel ahlakıyla, engin hoşgörüsüyle, adaletiyle, merhametiyle, mütevazılığıyla bütün insanlığa kucak açan örnek bir şahsiyetti. Mevlid Kandili, Peygamberimizin örnek hayatını, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır. Hayatımızın her alanında O’nu kendimize örnek edinmeli ve gösterdiği yoldan ayrılmamalıyız.

Allah Resûlü'nün dünyayı teşrif buyurarak şereflendirdiği gün, bütün insanlık, hatta bütün bir varlık âleminin bayramı sayılır. Bu vesileyle bir kez daha tüm İslam âleminin ve hemşehrilerimin Mevlid Kandilini tebrik ediyor; maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Okunma 1704 defa Son Düzenlenme Pazartesi, 19 Kasım 2018 07:27