Pazar, 18 Temmuz 2021 21:07

BAŞKAN ALTUNTAŞ’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Yazan
Öğeyi Oyla
(0 oy)

Dernek Başkan'ı Mevlüt ALTUNTAŞ, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajı şu görüşlere yer verdi;

Hep birlikte bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın sevincini ve bereketini yaşıyoruz.

Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, bizi biz yapan değerlerin bir kez daha hatırlandığı özel günlerdir. Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi duyguların zirveye ulaştığı bu kutlu günlerden mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.

Kardeşliğimizin güçlenmesi, aramızdaki dargınlıkların giderilmesi için bize tanınan fırsat günleri olan bayramları en anlamlı şekilde idrak etmeli, bayramı fırsat bilip uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızın, eş, dost ve büyüklerimizin gönüllerini almalıyız. Kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız. Bütün bu güzellikleri yaşarken elbette tedbirli ve dikkatli olmalı, maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami özen göstermeliyiz.

Sözlerime son vermeden önemli bir konuya da değinmek istiyorum. Önümüzde uzun bir bayram tatili var bu sebeple yakınlarını görmek için araçlarıyla yola çıkacak vatandaşlarımızın trafikte her zamankinden daha dikkatli olmalarını istirham ediyorum. Bayram sevincimiz üzüntüye dönüşmesin.

Bu vesile ile mübarek bayram vakitlerinin İslam Coğrafyasına huzur getirmesini ve tüm Müslüman mazlumlar için birer kurtuluş vesilesi olmasını diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

Okunma 468 defa Son Düzenlenme Pazar, 18 Temmuz 2021 21:12