Bu sayfayı yazdır
Çarşamba, 27 Nisan 2022 20:19

Dernek Başkanı Mevlüt ALTUNTAŞ: “BİN AYDAN HAYIRLI OLAN KADİR GECESİ AF VE MAĞFİRETE VESİLEDİR”

Yazan
Öğeyi Oyla
(0 oy)

Dernek Başkanı Mevlüt Altuntaş Kadir Gecesi dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

Dernek Başkanı Mevlüt Altuntaş yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı Ramazan ayının en değerli gecesi olan Kadir Gecesi’ni yayımladığı mesajla tebrik etti.

Kadir Gecesi’nin Ramazan ayı boyunca yapılan ibadetlerin taçlandığı gece olduğunu vurgulayan Dernek Başkanı Mevlüt Altuntaş mesajının devamında şu cümlelere yer verdi: “

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan; gönüllerimizi inşa ve ihya eden mübarek Ramazan ayını uğurlamaya hazırlandığımız günlerde Yüce Rabb’imizin müjdesi Kadir Gecesi’ne bir kez daha erişmenin şükrü ve mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamberimiz, faziletine inanarak ve sevabını da yalnız Allah’tan umarak bu geceyi güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı müjdesini vermiştir.

Bir ay boyunca oruçlarımızı tutarak, iftar sevinçlerini yaşayarak, teravih namazlarını kılarak Ramazan’ın manevi iklimini teneffüs etmeye gayret ettik ve Çarşamba gecesi idrak edeceğimiz Kadir Gecesi ile bu ibadetlerimizi taçlandıracağız.

Hem İslam alemi olarak hem dünya olarak ciddi imtihanlardan geçiyoruz. Bu sebeple Kadir Gecemizin milletimiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.”

Okunma 712 defa

Son Ekledikleri: Super User