Cuma, 15 Mayıs 2015 06:45

Başkan İbrahim SOYTÜRK Miraç Kandili Mesajı Yayınladı

Yazan
Öğeyi Oyla
(0 oy)

Küçükmuhsine Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim SOYTÜRK, Mirac Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diledi.

 

 Küçükmuhsine Köyü Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim SOYTÜRK’ün Mirac Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajı şöyle:

Mirac, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin mübarek Recep ayının 27. gecesi yaşadığı kutsal bir yolculuktur. Mübarek üç ayları yaşadığımız şu günlerde içinde büyük hikmetler barındıran bu mübarek geceye ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Mirac hadisesi, içinde bulunduğu derin anlam ve ifadelerle müminlere düşünme ve algılama imkanı ile, Allah'a olan iman ve Hz. Peygamber'e bağlılıklarını pekiştiren bir sınavdır. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışalım. Ailemizin, komşularımızın, yakınlarımızın gönüllerini alalım, dualarımızla dünya üzerinde sıkıntı yaşayan kardeşlerimizin yanında olalım.

Bu duygularla, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diler, hemşehrilerimin ve İslam aleminin Mirac Kandili’ni tebrik ederim.”

Okunma 3655 defa Son Düzenlenme Cuma, 15 Mayıs 2015 07:10